Najboljih načina da saznate više o uzrocima impotencije kod muškaraca i eliminisati ih

Faktori za to su različiti u zavisnosti od pratećih bolesti, starosti, kao i način života. U 20-30 godina, uspeh momaka na seks frontu direktno utiče na njegove psihološke i fizičke probleme. Nedostaci imaju negativan uticaj ne samo na vezu sa 2. polovina, međutim, međuljudske odnose u celini.

Эtiologičeskie faktori

Эtiologičeskie faktoriPo pravilu, ova vrsta utiče na momke 18-20 godina, koji nemaju dovoljno seksualnog iskustva. On ne ćuti, da je tokom adolescencije mame i tate izazvalo deteta teške psihološke traume, ulio mu je nepoverenje prema seksu, što je i dovelo do duševne nemoći. Mlade (18-20 godina) takođe je zabrinut o tome kakav utisak oni proizvode na vašeg partnera i može da zadovolji nju. Obično ne može biti straha od bilo koje vrste venerične bolesti. Prema podacima lekara, impotencija mentalnog karaktera, čovek sa zdravom i uravnoteženom samopouzdanja i koja nije početnik na intimnom frontu, da razumeju sebe.

Međutim, ako imate nastao erektilna disfunkcija u 20 godina, ne treba ignorisati pomoć stručnjaka. U lečenju mentalnim impotencije druge značajne takođe igra ključnu funkciju. Ponekad partner ispostavilo se izvor rasta bolesti, posebno ako je sklon slem svoj glas, ismevati njega ili da se uporede sa prethodnim gospoda. Pored toga, toplo i poverenja vezi stalno će dodati do brzog oporavka. Impotencije 30-35 godina ponekad stvaraju smanjenjem količine testosterona. Istraživači nazvali ovaj faktor je složen izraz „gipogonadizm“. Često status preovladava u starijih muškaraca. Mladi (20-25 godina) imaju tendenciju da pate od ove bolesti, zbog raznih drugih faktora. Da je nedovoljna količina testosterona smanjuje u vezi sa procesom erekciju. U vezi sa problemima u endokrini sistem tela može da počne da generiše prekomerne količine hormona prolaktina, koji Povećava štetu od testosterona.

Nega sudovima

Nega sudovimaMeđu najviše uobičajeni uzroci erektilne disfunkcije treba napomenuti oštećenja zidova krvnih sudova. U ovom slučaju je penis nije dovoljno puna krvi, izaziva erekciju, će biti značajno smanjena. Takvo stanje može da pokaže prisustvo pratećih bolesti kao što su dijabetes, ateroskleroza, problemi sa srcem i krvnim sudovima. Posle toga često je veoma rano erektilne disfunkcije (30-35 godina). Na primer, ako se čovek bori sa ateroskleroze, u krvi u povišenim količinama sadrži holesterol, koji dodaje da opustošeniю unutrašnje površine zidova od kapilarne. Oni su stvorili naslaga, utiču na protok krvi. Protiv hendikepe kapillяrnogo uticaja ne samo na penis, a takođe počinje reginout u mnogo manjoj meri. Svi organi tela, koji su bili korumpirani sudovi hrani krvlju dobijaju mnogo manje kiseonika, što dovodi do njihove poslu nosi daleko. Raznih drugih izvora nemoći-to su posledice bolesti, kao što su moždani udar, kao i razne povrede u vezi sa radom centralnog nervnog sistema.

Ako je izvor problema, je sveden na minimum ili nedostaje erekciju zbog nedovoljnog broja nervnih impulsa, koji ili ne ispada u prostran telo, bilo da je to sa fantastičnim problem. Najčešće rane na leđima igraju važnu ulogu u razvoju bolesti, ali ne može se isključiti, kao i negativan uticaj drugih faktora (kile mežpozvonočnogo diska, kao i različitih patologija ili ms). Često impotencija kod muškaraca 30-35 godina razvija zbog uzimanja lekova, planiranih na terapiju još više ozbiljnih bolesti: srca i krvnih sudova, gihta, kao i mentalne bolesti. Ako prestanete da uzimate lekove ili da ga zameni, montaža će se vratiti. Ali to nije uvek moguće.

Loše ponašanje-na protivnika muškaraca

Konzumiranje masne hrane, kao i alkohola u muški mikroorganizama jeseni materije, koje se dodaju na višak telesne težine, smanjenje testosterona, čime se povećava broj žena hormonski lekovi. Takav proces i u 20 i 30-35 godina može da dovede ne samo do erektilne disfunkcije, ali i do neplodnosti. Tokom pušenja u organizam ugljen monoksid, koji sprečava izlaz kiseonika.

Loše ponašanje-na protivnika muškaraca

U vezi sa tim, krvnih sudova može da se razvija blokiranje ili blokada sudova, često u krvnim sudovima penisa, na kraju tanak, postoji kršenje protoka krvi u penis. Opasne seks sa strancima još neisprobane odnosno partner može da dovede do novim uslovima, posebno, hladno čireve, gonoreja, hlamidija, sifilis, HIV, kao i drugih sorti. Sledbenici, po pravilu, čisti u kupatilima, kao i saune treba pretpostaviti da erekciju-to je zaista utiče na nivo temperature. Spermu u hitnim pregrevanja zaustavi laptopa mošonki može proći. Naravno, svako treba da zna i zapamtite: u većini slučajeva terapija primenom psihičkih, zdravstvenih i medicinskih pristupa uspeva.